Partizanov tim za Santa Klaru: Stanojević ima dve dileme

Ekipu Partizana sutra očekuje revanš meč protiv Santa Klare u kvalifikacijama za Ligu konferencija. Kada je u pitanju sastav crno-belih očekuju se određene izmene u odnosu na prethodni meč protiv portugalskog tima.

Naime, očekuje se da u odbrani prednost dobije  Marko Živković, a prvi put posle povrede kolena na terenu bi trebalo da se pojavi Nemanja Jović. Najveća dilema u Partizanovom timu jeste pitanje ofanzivnog veznog. Sve vreme je Bibars Natho bio u prednosti u odnosu na Sejdubu Sumu, međutim, Suma je u Lazarevcu dobio prednost u odnosu na Natha pa ostaje da vidimo koju odluku će doneti Stanojević kada je ova pozicija u pitanju.

Druga dilema vezana je Sašu Zdjelara. Ako sve bude uredu  Zdjelar će početi utakmicu, a u slučaju nužde u drugom poluvremenu bi ga menjao verovatno Aleksandar Šćekić.

Umesto suspendovanog Slobodana Uroševića pojaviće se Ivan Obradović.

Partizan bi trebalo da bude u rasporedu 4-2-3-1: Popović – Živković, Vujačić, Saničanin, Obradović – Zdjelar (Šćekić), Jojić – Marković, Natho (Suma), Jović – Rikardo.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE