Stanković pred Kluž: Nema opuštanja, problem sa Dragovićem…

Fudbaleri Crvene zvezde sutra igraju protiv rumunskog Kluža.Trener crveno-belih Dejan Stanković razgovarao je sa novinarima u Rumuniji o sutrašnjem meču.

Kada igraš protiv jednog ozbiljnog kluba kao što je Kluž, tako ćemo i tretirati utakmicu. Ne mogu da ne kažem da rezultat nije povoljan za nas. Ali, ne želim nikakve scenarije kakve nismo pripremiali tako da sa najjačim snagama izlazimo na ovaj meč. Bolje je dođi sa 4:0 nego sa 0:0 i poštovaćemo istoriju ovog kluba, rekao je novinarima u Klužu Stanković.

Iako Zvezda iz prvog meča ima ubedljivu prednost, Stanković smatra da to nije merilo i da ne sme biti opuštanja u njegovom timu.

Respektujemo svakog igrača ponaosob. Ima tu jakih igrača koji pucaju od optimizma. Imamo respekt i u kulturi je da ne potcenjujemo nikoga. Jedna lepa i dobra ekipa. Neću da hvalospevima dajem na važnosti našoj pobedi. Ima tu dosta pojedinaca. Alibeka znam iz Intera, koji je tada bio veliki talenat i u poslednjih 15 minuta protiv nas dokazao je da ga i dalje poseduje, izjavio je on.

O trenutnoj zdravstvenoj situaciji u svojoj ekipi Stanković je rekao.

Falko nije uspeo, rupturu mišića je imao. Isto tako je i sa Milošem, uradili smo sve što je moguće. Ako bude mogao igraće. I Drago ima problem sa manjom rupturom mišića, videćemo. Zvezda bi trebalo da izgleda fenomenalno, nekog rotiranja neće biti, ukoliko nas to ne primora, kazao je Stanković.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE