Zvanično: Rodrigez se oprostio od reprezentacije Španije

Španski košarkaš Serhio Rodrigez oprostio se od reprezentativnog dresa. On je saopštio da su Olimpijske igre bile poslednje takmičenje na kojem je nosio reprezentativni dres.

Posle toliko godina u reprezentaciji, došlo je vreme da kažem zbogom. Nije bilo lako doneti ovu odluku, ali siguran sam da je pravi momenat, poručio je on i dodao:

– Tokom svih ovih godina bio sam izuzetno srećan, osećao sam se privilegovanim što sam mogao da radim ono što najviše volim i što sam doprineo uspesima reprezentacije, što sam igrao sa fantastičnim momcima, sarađivao sa trenerima. Nadmašena su sva očekivanja koja sam imao. Ne samo da smo bili saigrači, već i prijatelji. Od svih vas sam učio, i kada smo pobeđivali i kada smo gubili. Od 2000. godine leta sam provodio sa reprezentacijom.  Pripadati ovoj porodici je bila privilegija i nadam se da sam adekvatno odgovorio na izazove sa kojim smo se suočavali zajdeno. Hvala na svemu, zaključio je Rodrigez.

Sa reprezentacijom Španije osvojio je srebro i bronzu na Olimpijskim igrama bio je svetski šampion 2006. i Evropski 2015. godine.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Salah napušta Liverul? Ovaj klub želi reprezentativca Egipta

Kako javljaju engleski mediji jedan od najboljih fudbalera Liverpula Mohamed Salah će ovog leta napustiti taj klub. Za odličnog fudbalera...

POVEZANE OBJAVE