Dejan Stanković: Neću skorije da idem iz Zvezde!

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u grupnu fazu Lige Evrope. Oni su večeras savladali ekipu rumunskog Kluža rezultatom 1:2. Ogroman teret pao je sa leđa trenera crveno-belih Dejana Stankovića koji nije krio emocije nakon utakmice.

Obradovalo je je sve danas. Igrali smo u ovom periodu 13, 14 utakmica. Ovo je veliki rezultat, sjajan. E sad kako ko gleda. Zvezda je petu godinu zaredom u Evropi. Zadovoljan sam pristupom, igrom. Idemo dalje. Uvek idemo na pobedu. Moglo je da bude i drugačije, mogli smo da primimo gol iz penala, ali bože moj. Sve čestitke momcima. Iznenadili su me Drago i Degenek, koji su imali probleme, koliko su izdržali. Kapa dole. Velika zahvalnost timu. Idemo dalje, čeka nas još jeddna utakmica do pauze. Jedva čekamo da oddmorimo, rekao je Stanković.

Stankovića su novinari pitali da li je razmišljao da napusti Zvezdu nakon utakmice protiv Šerifa.

Ja kao da sam pao sa Marsa, sa druge planete, ne znam dokle moze ovo da ide, ta pitanja. Neću ići skorije iz Zvezde. Mogao sam letos i nisam, jer sam želeo da budem u Zvezdi. Kad god bude trebalo da odem, otići ću, ja neću biti smetnja. Ali neće to biti skorije, zaključio je Stanković.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ABA LIGA NAJAVILA POLUFINALE: Mega na Zvezdu, postavili jedno pitanje pred okršaj

Košarkaši Mege plasirali su se u polufinale ABA lige. I to nakon dve ubedljive pobede protiv Cedevita Olimpije. Sada im je...

POVEZANE OBJAVE