Đoković: Menjam se…

Srpski teniser Novak Đoković u intervjuu za Njujork Tajms pred US Open pričao je o svom ponašanju i otkrio da i sam svestan da nekada ume da bude neprijatan na terenu.

Shvatio sam da ljudima umeju da budu nelagodne moje stalne promene kao igrača i kao osobe. Ali, na to sam zapravo ponosan, šta je život ako ne evolucija? Uvek pokušavamo da shvatimo sebe na jednom dubljem nivou. Kao profesionalni igrač, prepušten sam samom sebi tamo na terenu gde moram da se nosim sa svojim demonima. Dakle, ako polomim reket ili vičem i psujem, nemojte misliti da je to nešto što sam nameravao da uradim pre meča i da sam ponosan na to. Apsolutno ne. Tačnije, to su stvari kojih se stidim, rekao je Đoković.

Đoković je dodao da nema problem sa tim da prizna kada pogreši.

Ali, ne plašim se da kažem: Vidite, i ja imam mane. Napravio sam grešku i verovatnu ću tu grešku nekad i ponoviti, izjavio je on.

Srbin je istakao da bi voleo da ga ljudi zapamte kao osobu koja je živela život punim plućima, inspirisala i davala drugima.

Želim da budem zapamćen kao osoba koja je volela da daje, koja je brinula o drugima, koja je ostavila trag u svetu, inspirisala druge i žvela život punim plućima. To je ono čega bih ja voleo da se prisećam u poslednjim danima svog života, zaključio je svetski broj 1.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Grbović o odnosima Mijailovića i Čovića

Bivši košarkaš Partiazna Goran Grbović otkrio je sve o susretu Nebojše Čovića i Ostoja Mijailovića predsednika dva najveća srpska...

POVEZANE OBJAVE