MERIDIAN DONOSI NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: Zvezda 2.40, Partizan 1.80 !

Crvena zvezda i Partizan u Evropi i to istog dana! Moguće je i zato je ovaj četvrtak tako poseban! Liga Evrope i Liga konferencije donose nam mnogo zanimljivih duela, a među njima i utakmice srpskih predstavnika!

Iz tog razloga, kladionica Meridian rešila je da počasti sve nove korisnike i pomogne u sastavljanju jednog PATRIOTSKOG TIKETA!

Za početak, kliknite OVDE, preuzmite fantastičan BONUS BEZ USLOVA od 1.000 RSD, a onda se prepustite čarima najvećih kvota na svetu.

Meridian, naravno, nije zaboravio ni svoje verne korisnike, pa je za njih pripremio sjajan BONUS NA PAROVE, koji iznosi i do 2000%! Dakle, prilika koja se ne propušta!

A, šta to možete “staviti” na tiket? Krenimo od srpskih predstavnika.

KLUŽ – CRVENA ZVEZDA, DVOJKA 2.40

Četvrtak, 20.30

Prva utakmica odvog dvomeča – za poželeti! Barem kada se radi o igračima i ljubiteljima Crvene zvezde! Milan Pavkov, Aleksandar Katai, El Fardu Ben I Mirko Ivanić “pocepali” su mrežu Kluža na “Marakani”, a da li će svoje golgeterske serije nastaviti I večers – ostaje da vidimo.

Važila je Zvezda za favorita, to je i opravdala, pa je ovaj revanš više stvar rutine, gotovo je nezamislivo da crveno-beli ispuste ovu prednost.

Slično razmišljaju i bukmejkeri Meridiana, pa vas na meridianbet.rs čeka sjajna kvota na pobedu izabranika Dejana Stankovića.

PARTIZAN – SANTA KLARA, KEC 1.88

Četvrtak, 21.00

Partizan važi za favorite u ovom dvomeču, ali mora se priznati da to u prvoj utakmici nije uspeo da opravda. Kiksevi u odbrnai koštali su crno-bele pobede na gostujućem terenu, ali vreme je za popravni.

Generalno gledano, Partizan ove sezone pruža dobre partije i vreme je da to pokaže i protiv Portugalskog tima. Kvalitet jeste na strani crno-belih, a videli smo to i u goleadi protiv Kolubare.

Rikardo Gomeš ili neko drugi, manje je bitno, Partizanu su potrebni golovi i ove večeri. Naravno, bukmejkeri Meridana veruju u crno-bele, pa vas na njihovu pobedu čeka kvota 1.88!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE