MERIDIAN DONOSI NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: Lion 1.85, Arsenal 2.10!

Petak znači samo jedno: ljubitelji fudbala su zauzeti do daljnjeg. Da li na tribinama ili u udobnim foteljama ispred TV uređaja – svejdno je. Na redu je najvažnija sporedna stvar na svetu!

I ovaj vikend donosi nam mnogo zanimljivih utakmica, mi smo izdvojili nekoliko koje se prosto moraju naći na vašem program i još važnije – na vašem tiketu!

Kladionica Meridian vam, kao i uvek, donosi NAJVEĆE KVOTE na svetu za sva takmičenja, a uz to stižu i neverovatni bonusi. Sve što treba da uradite jeste da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, preuzmete fantastičan BONUS BEZ USLOVA od 1.000 RSD i onda se prepustite užitku.

Takođe, Meridian je za sve verne korisnike pripremio još jedno iznenađenje, odnosno BONUS NA PAROVE, koji iznosi i do 2000%! Dakle, prilika koja se ne propušta.

A, šta je to što nas čeka ovog vikenda?

NANT – LION, DVOJKA 1.85

Petak, 21.00

Za ovaj petak – ovo je jedina utakmica Lige 1, ali i te kako zanimljiva! Posle prave bure i skandala u Francuskoj, vreme je da se vratimo fudbalu i uživanju. Oba tima su u promenljivoj formi i nalaze se na sredini tabele, pa je jasno da nas čeka velika borba.

Ipak, problem za Nant je izostanak čak četvorice igrača zbog povreda, pa je Lion izrazit avorit u ovom duelu.

Slično razmišljaju I bukmejkeri Meridiana, koji su za vas pripremili NAJVEĆE KVOTE NA SVETU. Dvojka na ovom meču je 1.85, kec je 4.20, a iks 3.85. Izbor je na vama.

ASTON VILA – BRENTFORD, KEC 2.10

Subota, 16.00

Selimo se na krako u Premijer ligu, jer nas tamo čeka mnogo zanimljivih utakmica. Aston Vila će na svom terenu dočekati Brentford, a nije tajna da oba tima muče muku sa povredama.

Ipak, sve to moraju ostaviti po strani, jer sledi velika borba za tri boda. Aston Vila je u prethodnom kolu upisala sigurnu pobedu protiv Njukasla, pa je I na ovom meču favorit.

Bukmejkeri Meridiana su za njihovu pobedu pripremili kvotu 2.10, dok je iks 3.45, a dvojka 3.65.

LIVERPUL – ČELSI, KEC 2.55

Subota, 18.30

Treba li ovaj duel uopšte posebno najavljivati? Jasno je da nas ove sezone u Premijer ligi čeka pravi spektakl i bitka za tron, a ova dva tima su svakako jedni od favorita za titulu.

Računajući sva takmičenja, I Liverpul I Čelsi su u seriji od tri pobede, pa je favorite teško izdvojiti, ali neka to bude Liverpull. Blaga prednost ipak ide njima.

Tako razmišljaju I bukmejkeri Meridiana, pa je kvota na pobeu Liverpula 2.55, vojka je 2.90, a iks 3.30. Pa, procenite sami!

*Napomena: Kvote su podložne promenama

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pošto je Ragnik odjavio Bajern, tri kandidata u fokusu za klupu Bavaraca

Bajern Minhen će u sledećoj sezoni imati novog trenera, ali upravi kluba ne ide lako da pronađu zamenu za...

POVEZANE OBJAVE