ODLUKA JE PALA: Juventus pronašao čoveka koji će popuniti rupu nastalu odlaskom Ronalda!

Odlaskom Ronalda u Mančester Siti  u Juventusu ostaje ogromna praznina u vrhu napada.

‘Bjanconeri’ ostaju bez igrača koji je u zadnje tri godine u 134 nastupa postigao 101 i namestio 22 pogotka.

Juventus se odmah bacio na traženje zamene za genijalnog ofanzivca jer je do kraja prelaznog roka ostalo još samo pet dana.

Skaj Italija, jedan od najpouzdanijih izvora kada je u pitanju mercato, piše da Juventus traži jednog mladog napadača. Sa njim želi početi novi ciklus i rekonstrukciju ekipe, koja će u punom jeku krenuti sledećeg ljeta.

Prvi izbor bio mu je Gabriel Hesus, ali je Pep Gvardiola stavio veto na odlazak napadača Sitija, pa je propala zamena uz doplatu za Ronalda.

Skaj otkriva da je Juventus zatim pristupio Mauru Ikardiju, ali da je ovaj odgovorio kako nije zainteresovan. “Želim ostati u Parizu, posebno sada kada odlazi Mbape, što mi otvara mogućnost da budem prvotimac”, objasnio je zašto nije zainteresovan.

Juventus je tako morao spustiti lestvicu i okrenuti se trećem izboru. Zato je juče na pregovorima u sedištu kluba bio Mino Raiola. On je pregovarao oko povratka Kina u klub iz kojeg je pre 2 godine otišao u Everton uz odštetu od 40 miliona evra

Mladi napadač je u samo jednoj sezoni u Juventusu odigrao 21 utakmicu i postigao osam golova. Za Everton je postigao četiri gola u 39 nastupa, a daleko efikasniji bio je na pozajmici u PSŽ-u, gde je u 41 utakmici dao gol 17 puta.

Povratak mladog ofanzivca u Torino očekuje se odmah nakon što Ronaldov odlazak postane služben.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LŠ: Preokreti PSŽ-a i Borusije, Španci ostali bez polufinala (VIDEO)

Večeras su dobijeni prvi polufinalisti Lige šampiona. U veoma uzbudljivim duelima punim golovima, plasman među četiri najbolja tima u...

POVEZANE OBJAVE