Roj Kin o odnosu sa Ferusonom!

Roj Kin, nekadašnji kapiten Mančester junajteda, priznao je da je imao dosta tenzija u odnosu sa svojim trenerom Aleksom Fergusonom.

Njih dvojica su sarađivali 12 godina i Irac je često bio na meti sjajnog škotskog menadžera.

U razgovoru sa Garijem Nevilom za “Skaj”, Kin je priznao je često nije govorio istinu Fergusonu o svojim noćnim izlascima.

Aleks Ferguson bi me često izdvojio iz grupe i rekao, u stilu, ‘izašao si sinoć u Mančester i vratio se taksijem u 2.30’. Ja bih rekao, ‘da, ali to nije kršenje 48-časovnog pravila u našem ugovoru’. Često smo se raspravljali i onda bi me on pitao, ‘a koliko si pića popio?’ I tada bih ga slagao. Rekao bih mu, ‘možda 10 ili 11 flašica’. On bi bio u čudu: ’10 ili 11 flašica?!’ Da sam mu samo rekao istinu da je to bilo na sat, na za celo veče“, otkrio je Kin.

Bez obzira na sve, Kin bi se često izvlačio iz neprilike.

-Mala bela laž, malo bismo se smejali i sve bi se normalno nastavilo. Ništa ne bih menjao za to. Često sam bio na tapetu u utorak ujutro, dakle jutro posle slobodnog dana. Subotom bih razmišljao, bolje da pobedimo, pošto izlazimo, jer ako menadžer sazna za izlazak, bićemo u problemu. Morali smo da pobeđujemo i osvajamo trofeje da bismo opravdali život koji smo vodili, priznao je Irac.

Kin je u Junajted došao 1993. a napustio ga 2005. kada je otišao u Seltik.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Podela bodova u derbiju kola (VIDEO)

Fudbaleri Rome i Juventusa remizirali su 1:1 u okviru 35. kola Serije A. Meč je počeo žustro. Već u 4....

POVEZANE OBJAVE