MERIDIAN DONOSI NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: Mančester junajted 1.90, Napoli 1.55!

Fudbal nam se vratio na velika vrata, a prelazni rok doneo je dodatno uzbuđenje! Veće nego ikada. Lionel Mesi je u PSŽ-u, ali verovali ili ne – to više nije glavna tema. Kristijano Ronaldo se vratio u Mančester junajted!

Jasno je – ove sezone čeka nas pravi spektakl! A, kako bi se sve učinilo još zanimljivijim i uzbudljivijim, kladionica Meridian rešila je da počasti sve svoje korisnike. I stare i nove.

Za početak, ako već niste – registrujte se na meridianbet.rs, preuzmite sjajan BONUS BEZ USLOVA OD 1.000 RSD, a onda bacite pogled na NAJVEĆE KVOTE NA SVETU.

Možete iskoristiti i PROMO KVOTE za potencijalne transfer bombe i “ugraditi” se u transfere, a možete se fokusirati na same utakmice – izbor je vaš.

Takođe, ukoliko imate nalog, a još uvek niste deponovali novac – sada je pravo vreme da to uradite, jer vas Meridian časti sa 200% bonusa na depozit! Malo li je? Dakle, imate sve što je neophodno za vrhunski užitak u fubalskom vikendu!

A, šta nas to čeka narednih dana?

VULVERHEMPTON – MANČESTER JUNAJTED, DVOJKA 1.90

Nedelja, 17.30

Mančester junajted je poslednjih dana u centru pažnje, ni kriv ni dužan, a sve zbog potencijalnog prelaska Ronalda u redove gradskog rivala – Sitija. Ipak, čini se da se “đavoli” ne potresaju mnogo oko te priče, već a su fokusirani na svoje mečeve. MERIDIAN DONOSI NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: Mančester junajted 1.90, Napoli 1.55!

ĐENOVA – NAPOLI, DVOJKA 1.55

Nedelja, 18.30

U Seriji A takođe vlada veliko uzbuđenje. Pre samo nekoliko dana Đenova se pojačala srpskim fudbalerom Nikolom Maksimovićem, dok je u Napoliju manje-više sve po starom.

U senci Kristijana Ronalda, klubovi na “Čizmi” se bore za bodove, a jedna velika bitka vodiće se upravo ovde. Jasno je da je Napoli izrazit favorit, te da svi očekuju da lako dođu do tri boda na strani, a kvota na njihov trijumf je 1.55.

*Napomena: Kvote su podložne promenama

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POTRAJAĆE POVRATAK U PL: Engleski drugoligaš rešio pitanje trenera

Fudbaleri Votforda su već dve sezone za redom u drugom rangu engleskog fudbala. Do Premijer lige će pokušati da stignu...

POVEZANE OBJAVE