RADONJIĆ O DOLASKU CENTRA: Tražimo igrača koji će moći da pomogne timu

Košarkaši Crvene zvezde, počeli su pripreme za novu sezonu.

Ekipu Dejana Radonjića očekuju test dueli i jaka provera na turniru u Minhenu.

Trener Dejan Radonjić, govorio je o toku priprema, svojim očekivanjima pred novu sezonu, i potrazi za igračem na poziciji pet.

Uradili smo sve što smo planirali i stari se odvijaju očekivanim toku za ovaj period. Čekamo da nam se priključi i Nejt Volters koga u sredu očekujemo u Beogradu. Osim sitnih povreda, sve ostalo je normalno za ovaj trenutak i proces rada. – rekao je on za “Sportski žurnal”

Takođe je komentarisao i protivnike u pripremnim mečevima.

Osim već dogovorenih, planiramo još nekoliko utakmica koje će nam dosta značiti da vidimo gde se nalazimo i proverimo kako određene stvari funkcionišu. Odnosno, da vidimo kako je ekipa prihvatila zahteve i da odredimo pravce i prioritete u daljem radu. U tim prvim utakmicama nećemo moći da računamo na povređenog Ognjena Dobrića i Nejta Voltersa kome će trebati vremena da se uklopi. Ali, nadamo se da sve to neće ostaviti posledice, kao i da ćemo početak sezone dočekati u najjačem sastavu i zadovoljni urađenim u pripremnom periodu. – priča strateg crveno belih.

On se dotakao i dovođenja igrača na centarskoj poziciji kako bi tim bio kompletan.

Tražimo igrača koji će moći da pomogne timu. Nadam se da ćemo ga uskoro pronaći iako je izbor prilično mali. Zbog veoma teškog raspored, od samog starta, nemamo mogućnost da u sezonu uđemo bez rešenog pitanja centra. – zaključio je Radonjić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Lazetić zadovoljan nakon pobede: To je za moje igrače velika stvar

Fudbaleri TSC-a pobedili su Partizan rezultatom 2:1 u okvikru 32. kola Superlige Srbije u Humskoj Nakon pobede svoje viđenje utakmice rekao je trener...

POVEZANE OBJAVE