NOVA LUDA VOŽNJA: Formula 1 se vraća u Belgiju, isprati trku UŽIVO i preuzmi BONUS za klađenje!

Nakon kratke pauze, vraća nam se najbrži cirkus na svetu! Glavno pitanje – da li ste spremni za ludu vožnju i još luđe bonuse za klađenje?

I sve to možete naći na jednom mestu! Dok se vozači zagrevaju na treninzima i kvalifikacijama, vi se zagrejte uz fantastične bonuse i NAJVEĆE KVOTE NA SVETU! Sve što treba da uradite jeste da kliknete OVDE, preuzmete BONUS BEZ USLOVA od 1.000 RSD i prepustite se čarima Formule 1.

Mnogo puta je Belgija bila svedok istorijskih momenata i i te kako uzbudljivih trka, pa je vreme za još jednu!

Diskvalifikacija Fetela, mini-skandali Hamiltona, otkazivanje trke u Japanu – sve smo to prošli tokom ove sezone i vreme je da se vratimo na stazu i da vozači tamo odmere snage, a ne u izjavama i nastupima u medijima.

Nakon dominacije u prethodnoj sezoni, Hamilton je ove godine trijumfovao na „samo“ četiri trke, a pažnju su privukli i Ferstapen, sa pet trijumfa, kao i Perez i Okon.

Velika nagrada Bahreina izazvala je mnogo kontroverzi, onela pobedu Hamiltona, koji se vratio na pobenički kolosek, pa ostaje da vidimo da li će nastaviti u istom ritmu i u Belgiji.

Ono što je još važno da znate jeste da vas na meridianbet.rs čeka mogućnost i UŽIVO klađenja, a to je dovoljno razloga da ne propustite novu avanturu!

Takođe, ukoliko imate nalog, a još uvek niste deponovali novac, sada je pravo vreme da to uradite, jer vam Meridian donosi 200% BONUSA na depozit!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

U TRCI ZA TITULU: Tobdžije prodaju vezistu, uporni da dovedu pojačanje iz Vile

Fudbaleri Arsenala trenutno su lideri Premijer lige i ostalo im je još četiri meča. Ligu šampiona završili su protiv Bajerna,...

POVEZANE OBJAVE