Stanojevićev jubilej i Partizanova dominacija!

Fudbaleri Partizana nastavili su silovito da igraju u domaćem prvenstvu i ponovo su postigli četiri gola, ovoga puta je to bilo protiv Radničkog iz Niša.

Na ovom meču obeležen je jubilej, 100. pobeda Aleksandra Stanojevića kao trenera Partizana.

Od početka utakmica Partizan je nametnuo svoj ritam i stvarali prilike. Jojić je bio veoma aktivcan u napadima Partizana, od kojih je jedan završio na stativi, ali promena rezultata nije bilo.

Fenomelani Rikardo je u 36. minutu poslao loptu iza linije Kahrimanovog gola. U toj situaciji, sudija Mitić je čekao odluku iz VAR sobe, da bi posle kraće pauze pokazao na centar i usledila je radost na tribinama.

Nastavili su Stanojevićevi izabranici sa napadima, pa su do kraja nagrađeni sa još jednim pogotkom u režiji sjajnog Rikarda Gomeša.

Reprezentativac Zelenortskih ostrva je nadskočio Bjeličića u šesnaestercu i efektno udarcem glavom zatresao mrežu na asistenciju Živkovića.

Najbolju partiju u sezoni odigrao je Rikardo, koji se poigravao sa odbranom Radničkom i na kontu od dva gola dodao i dve asistencije, po jednu Nemanji Joviću i Bibrasu Nathu.

Rikardo Gomeš je na najlepši način ulepšao jubilejAleksandra Stanojevića u trenerskoj karijeri.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ten Hag: ” Izvinite , ja sam gledao drugačiju utakmicu”

Fudbaleri Mančester Junajted su na svom terenu dočekali poslednjeplasirani Šefild junajted i slavili su rezultatom 4:2 (1:1). Slavni klub je dva puta gubio u...

POVEZANE OBJAVE