Babić ima novu ponudu!?

U naredna dva dana pune ruke posla imaće rukovodstvo Crvene zvezde. Očekuje se nekoliko izlaznih transfera koji bi rasteretila budžet Zvezde i smanjenje velikog rostera Dejana Stankovića. Poznato je ko sve ima dozvolu da pronađe novi klub. Čeka se potencijalni odlazak Luia Dionija i Filipa Falka, Veljka Nikolića kao i potencijalni odlazak Srđana Babića.

Očekivanja odSrđana Babića bila su velika. Prema projekciji Dejana Stankovića  defnazivac je trebalo da bude alternativa za Nemanju Milunovića. Dobio je Srđan Babić mesto startera, počeo sezonu u tandemu sa Dragovićem i potom se preselio na klupu. Na prethodna dva meča nije odigrao ni minut. Najbolja ponude stigla je iz Brage, budući rival Crvene zvezde je želeo Srđana Babića i ponudio 1.300.000 evra plus 10 posto od naredne prodaje. Crveno-beli su bili neodlučni, pa se predsednik kluba sa zapada Portugalije povukao iz pregovora.

Međutim sve se promenilo. Jasno je da Babić u postavci Dejana Stankovića neće imati veliku minutažu, odnosno da su u prednosti Degenek, Pankov i Dragović. Tu je i Strahinja Eraković, sa statusom prvog bonus igrača.

Nije bilo Babića u protokolu za duel protiv Čukaričkog. Jasno je da se ponovo gleda njegov izlazni transfer, mada će Crvena zvezda sada morati da se trka sa vremenom.

Prema saznanjima MOZZART Sporta ponovo se javila Viktorija Gimaraeš. I moguće je da će transfer biti realizovan u naredna dva dana. Srpskom štoperu mesto u timu Vitorije Gimaraeš otvorio je odlazak na pozajmicu štopera Pedra Enrikea koji se vratio u Brazil.

Situacija oko Srđana Babića trebalo bi da se izdefiniše do kraja dana, obzirom da njegov menadžerski tim radi na transferu

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Prvi odlazak: Defanzivac napušta Čelsi

Štoper Čelsija Tijaho Silva napustiće taj klub na kraju ove sezone. Brazilcu u junu ističe ugovor sa londonskim klubom, ali...

POVEZANE OBJAVE