Defanzivac napustio Zvezdu!

Skoro pa sigurno bilo je da Srđana Babić iz Crvene zvezde ide u Vitoriju Gimaraeš. Za mnoge je to bila gotova stvar i da se samo čeka da dve strane finaliziraju dogovor, kako bi se transfer ozvaničio.

Tako daBabić ne ide u Portugaliju već ide put Španije.

Srđan Babić će postati saigrač bivšeg centarfora Partizana Umara Sadika, pošto će sutra potpisati ugovor sa Almerijom. Član Segunde, koji i ove takmičarske godine, ima velike ambicije dovešće bivšeg mladog reprezentativca Srbije na pozajmicu.

Zvezda će za tu uslugu dobiti novac, ali će u ugovor biti stavljena opcija o obaveznom otkupu ukoliko tim uđe u Prvu Ligu. Babić je dao “zeleno svetlo” za prelazak u Almeriju, pošto mu španski klub nudi značajno bolje finansijske uslove nego Portugalci.

Babić je doveden na Marakanu kao zamena za Nemanju Milunovića, dobio je mesto startera, počeo sezonu u tandemu sa Aleksandrom Dragovićem, a zatim se preselio na klupu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE