ĐOKOVIĆ SE VRAĆA NA TRON: Preuzmi bonus, odigraj tiket i podrži najboljeg tenisera!

Tenis se vraća na velika vrata, a sa njim i najbolji svetski teniser – Novak Đoković!

Nakon pauze i odmora od Olimpijskih igara, koje su mu zadala veliki udarac, Đoković se vraća spreman da pokori Ameriku i titulom na US Openu ispiše istoriju svetskog tenisa!

Samo jedan korak deli ga od 21. grend slem titule i prestizanja Rafaela Nadala i Rožera Federera, po pitanju broja osvojenih titula, a vas SAMO JEDAN KORAK deli od mogućnosti da postanete milioner!

Pitate se kako? Tako što kliknite OVDE, preuzmete fantastičan bonus za sportsko klađenje u iznosu od 1.000 RSD, koje vam daje kladionica Meridian, a onda iskoristite PROMO KVOTU da Đoković osvaja US Open i uz malo sreće – KEŠ JE VAŠ!

A, ukoliko možda već imate nalog, a niste deponovali novac – ne čekajte više ni sekund, jer vam Meridian donosi 200% bonusa na depozit! Obrni-okreni – vi ste na dobitku, jer kada Meridian časti – svi dobijaju!

Vratimo se sada tenisu. Olimpijske igre su završene, a za domaće ljubitelje tenisa prethodni turniri nisu bili baš u centru pažnje. Međutim, sada je priča potpuno drugačija, jer nam na vrata kuca upravo Novak Đoković!

Prošlogodišnji US Open ne pamtimo po dobru, ali sada nema razloga za brigu – linijskih sudija nema. Nema ni Rodžera Federera, ni Rafaela Nadala, ali tu su Danil Medvedev, Stefanos Cicipas, Aleksandar Zverev, Andrej Rubljov i još mnogo novih teniskih nada, pa je jasno da Đokovića čeka težak posao.

Jasno je i da je silno motivisan da obori rekord po broju osvojenih grend slem titula, a na tom putu ga možete podržati i vi!

Pridružite se Đokoviću na putu ka ispisivanju istorije, podržite ga obitnim tiketom i pokažite da ste tim snova!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Milojević pred Večiti derbi: Nemamo posebno opterećenje, ovde imamo tri različita takmičenja

Sutra od 18 časova će se na stadionu "Rajko Mitić" po treću put ove sezone sastati Crvena zvezda i...

POVEZANE OBJAVE