Đuričić: Gospodin Đorđević mora da nauči da gubi!

Napredak je pobedio Vojvodinu u 7. kolu Superlige Srbije, ali su posle meča pod Bagdalom, ispred svlačionica dva kluba viđene neprijatne scene.

Trener Vojvodine Slavoljub Đorđević nije hteo da se pozdravi sa Milanom Đuričićem, iako mu je šef stručnog štaba domaćeg kluba pružio ruku. Bivši učitelj omladinaca Crvene zvezde odbio je da mu uzvrati.

– Gospodin Đorđević mora da nauči da gubi. Fudbal je igra pobeda i poraza i trebalo bi, kad izgubi, da pruži ruku kolegi, a ne da traži ne znam ni ja kakve izgovore. Njemu i stručnom štabu, Vojvodini, želim sve najbolje, ali mora da nauči da gubi, jer u fudbalu pobeda nije sve. Eto, to je moj savet njemu, a on kako hoće – rekao je Đuričić posle meča.

Kruševljani su slavili golovima Petra Kunića i Dejana Kerkeza.

– Do 35. minuta odnos u posedu je bio 65:35, a imali smo i vođstvo. U nastavku se videla želja Vojvodine da preokrene, ali sačekali smo je i iz prekida dali gol. Sve vreme smo kontrolisali utakmicu i zasluženo pobedili – istakao je popularni Đumi.

Inače, Slavoljub Đorđević se nije pojavio na konferenciji za medije, umesto njega dešavanja na terenu prokomentarisao je pomoćni trener Predrag Ranđelović.

– U početku se nismo adaptirali na teren, kasnije smo imali neke momente, prekide. U nastavku, u periodu ofanzive, iz prvog kornera smo primili gol. Težak poraz za nas. Ostaje nam da radimo i nadamo se najboljem, dodao je Ranđelović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real Madrid šokirao Siti na Etihadu i obezbedio plasman u polufinale LŠ (VIDEO)

U revanš meču četvrtfinala Lige šampiona Real Madrid pobedio je Mančester siti psole penala. Posle 90 minuta bilo je...

POVEZANE OBJAVE