Gvardiola dobio veliko pojačanje!

Ruben Dijas je danas potpisao novi ugovor sa Mančester sitijem. Ugovor je potpisan do 2027. godine. Početkom meseca je još jedan defanzivac, Džon Stouns potpisao ugovor sa Građanima, koji su, čini se rešili pitanje zadnje linije u narednih nekoliko godina.

Portugalac je pojačao klub sa Etihada prošle godine, a bio je jedan od najzaslužniji za osvojenu titulu u Premijerligi prošle sezone.

– Iako nam se pridružio pre samo godinu dana, Rubenu je to bilo dovoljno vremena da pokaže da je esencijalni deo ekipe. To vam govori o njegovom kvalitetu i važnosti za Mančeste siti, a mi smo želeli da novim ugovorom pokažemo koliko nam znači. On je sve što biste mogli da poželite od centralnog beka, pa i više od toga i biće deo svih Sitijevih uspeha koji će doći u sezonama koje dolaze, rekao je sportski Ćiki Begeristajn.

Prošle sezone je Dias odigrao 50 mečeva, od toga 32 u Premijer ligi.

Podsetimo, Gvardiolina velika želja je bio napadač Totenhema Hari Kejn, ali transfer nije realizovan. Govorilo se i da će Kristijano Ronaldo pojačati Siti aktuelnog šampiona Premijer lige, ali je na kraju potpisao za gradskog rivala, Mančester junajted.

Ove sezone, Mančester siti je u tri utakmice zabeležio dve pobede i jedan poraz, u prvom kolu od ekipe Totenhema.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE