Maja Ognjenović: Kada smo na terenu i na 100 odsto, ne postoji protivnik koji može da nam se suprostavi!

Izabranice Zorana Terzića su i dalje bez poraza. One su u osmini finala su pregazile Mađarsku, a naredni protivnik im je Francuska, u sredu od 20.00.

-Pričali smo puno puta koliko je teško motivisati se u utakmicama koje su unapred dobijene. Moraćemo da poradimo na tome jer opet nas očekuje Francuska, koja je ozbiljan protivnik, ali koju smo dobili glatko u grupi. Podigle su formu, pobedile Belgiju i Hrvatsku. Ovakvim ili sličnim pristupom ne možemo se nadati ničemu dobrom. Svesne smo i to je pozitivna stvar jer vidimo da ovako ne ide i da je teško da se igra i da ne dolazimo do neke željene igre i forme. Nadam se da ćemo do srede poraditi na želji i da više bacimo akcenat na nas jer mi kada smo na terenu i na 100 odsto, ne postoji protivnik koji može da nam se suprostavi, rekla je Maja Ognjenović

Maja će u sredu odigrati 300. utakmicu za nacionalni tim.

-Nisam znala. Sigurno da može, to je ogroman broj utakmica. Kad se osvrnem i vidim koliko godina je prošlo i takmičenja, onda 300 zvuči malo. Mislila sam da možda ima i više. To može da bude motiv.”

Ognjenovićeva je protiv Azerbejdžana pauzirala, dok je protiv Rusije odigrala samo prva dva seta.

-Bolje je mnogo. Očigledno je došlo do hroničnog premora kod mene. Ta dva dana sam se osećala loše, imala sam visoku temperaturu. To je bio jedan dan, protutnjalo je i prijalo mi je što sam i protiv Rusije dva seta odmorila, zaključila je ona.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Trener Radničkog na meti hrvatskog velikana

Radnički iz Kragujevca pod trenerskom palicom feđe Dudićapravi čuda u Superligi ove sezone. Kragujevčani se nalaze na 4. mestu na...

POVEZANE OBJAVE