Orlovi posle 22 meseca pred publikom!

Nakon dve nepune godine fudbalska reprezentacija Srbije će moći da računa na podršku sa tribina. U subotu “Orlovi” igraju protiv Luksemburga, a reprezentativci naše zemlje ne kriju uzbuđenje povodom toga.

Meni će čak biti prvi put da igram sa reprezentacijom pred publikom. Nisam osetio to i mislim da će biti najbolji osećaj na svetu. Zvuči kliše, ali stvarno je tako, kada neko krene da igra fudbal najveća želja je da zaigra pred punim stadionom za reprezentaciju. Biće to ostvarenje sna za mene. Jedva čekam, rekao je Dušan Vlahović.

Pre tog susreta, našu selekciju očekuje prijateljski meč protiv ekipe Katara.

Svaka utakmica za reprezentaciju je mnogo bitna, jer treba da gradimo pobednički mentalitet. Zato je i taj Katar bitan, iako je fokus na dve naredne utakmice pošto igramo za bodove. Postavili smo sebi imperative da uvek idemo na maksimum, daćemo sve od sebe da osvojimo svih šest bodova. Imamo kvalitet za to, treba da uđemo u svaki meč maksimalno ozbiljno. Tada naš kvalitet dolazi do izražaja. Realno je da upišemo i sve tri pobede, imamo kvalitet za to, rekao je Stefan Mitrović.

Sa tih šest bodova naša reprezentacija bi sebi obezbedila makar drugo mesto u kvalifikacionoj Grupi A i makar baraž za odlazak na Mundijal 2022.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Inter dobio čestitku od svog velikog rivala (FOTO)

Fudbalski klub Inter postao je i zvanično šampion Italije, 20. put u istoriji. Inter ima sjajnu sezonu iza sebe, a...

POVEZANE OBJAVE