Stanojević: Sve smo radili do sada kako je trebalo!

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da je zadovoljan prvenstvenom pobedom protiv Radničkog i rezultatima ekipe ove sezone.

-Sve smo radili do sada kako je trebalo, presrećan sam. Menjali smo igrače, svi shvataju da su deo ovog tima, da učestvuju u ovim pobedama, postižemo mnogo golova, zadovoljan sam”, rekao je Stanojević posle utakmice. Radnički ima dobrih igrača, iskusnih, izuzetno su dobru ekipu napravili. Nije lako da odjednom krenete i da meljete. Oni su bolje ušli u utakmicu, mi smo pokušavali, a kako je vreme odmicalo bilo je sve bolje, rekao je trener crno-belih.

Dva gola postigao je Rikardo Gomeš, a po jedan pogotak Bibras Natho i Nemanja Jović.

-Obično Rikardo voli da završi, pa i Natho je njemu dosta golova namestio, zadovoljan sam. Nikola Štulić nije dugo bio u prvom planu, nije mu lako da uđe odjednom i da igra utakmicu, ali ja želim svakog mladog da poštujem. On radi vredno, ali sve je na njima, morate da iskoristite šansu, kad god je dobijete da je iskoristite, rekao je Stanojević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

424. nedelja vladavine Novaka Đokovića

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković započeo je danas 424. nedelju vladavine na ATP listi. Srpski teniser sačuvao je...

POVEZANE OBJAVE