Zvanično: Rišairo stigao na Marakanu, odabrao i broj dresa!

Rišairo Živković je i zvanično stigao u Crvenu zvezdu. On je danas sa buketom lala u ruci došao na Zvezdin stadion, izašao na teren i obukao crveno-beli dres sa brojem 30.

Podsećamo on je u Zvezdu stigao kao slobodan igrač posle rastanka sa kineskim Čangčun Jataijem.

Srećan sam što sam potpisao za Crvenu zvezdu. Sada kada je sve završeno, ne mogu da skinem osmeh sa lica i da dočekam da zaigram. Mislim da se sve ovo dešava u pravom trenutku moje karijere. Očekujem da osvojimo titulu, da budemo što bolji u Ligi Evrope i da pomognem timu što je više moguće. Želim dobru sezonu za nas. Uvek sam pratio Zvezdu, bio sam ovde i prošle nedelje protiv TSC-a, gledao sve kvalifikacione utakmice, upoznat sam i sa bogatom istorijom. Gledao sam i utakmicu protiv Čukaričkog, navijači su fantastični. Malo je takvih navijača u svetu, koji zdušno bodre svoj klub. Hoću da budem dobar u Zvezdi, da dam sve od sebe i pokažem se u pravom svetlu. Ne bih da licitiram o broju postignutih golova, samo želim da pomognem timu, rekao je Živković.

On je sa crveno-belima potpisao ugovor na tri godine.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ATAMAN POSLE PLASMANA NA F4: Iskusni trener poslao jaku poruku navijačima

Košarkaši Panatinaikosa savladali su u petom meču ekipu Makabija rezultatom 81:72 i tako su obezbedili plasman u polufinale Evrolige,...

POVEZANE OBJAVE