SA MURINJOM NEMA ŠALE: Došao je kao spektakularno pojačanje, a sada je dobio ‘nogu’

Argentinski fudbaler Havijer Pastore je pre tri godine stigao u Romu kao spektakularno pojačanje iz PSG-a.

Pastore je pre toga proveo sedam sezona u dresu PSG-a, a Roma ga je platila 25 miliona eura. Međutim, pokazalo se da to nije bio baš najbolji potez rimskog kluba.

Argentinac je većinu utakmica propustio zbog povreda, a već odavno nije u konkurenciji za utakmice Vučice.

Ovaj 32-godišnji veznjak se nadao da će se to promeniti dolaskom Žozea Murinja, ali se to nije dogodilo. Pre 10-ak dana javno je odlučio progovoriti o svemu i priznao je da s Murinjom uopše nije ni razgovarao:

“Nisam imao sastanke s Murinjom, žele me prodati. Nisu me ni predstavili, ni dozvolili da treniram na način da pokažem treneru može li računati na mene ili ne”, požalio se Pastore pa dodao: “Treniram odvojeno s grupom od 20-ak igrača koje Roma želi prodati ili posuditi. Čekamo kraj prelaznog roka da vidimo hoće li se dogoditi nešto konkretno”.

Njegova patnja u Romi sada je i definitivno završena jer je rimski klub potvrdio da on više nije član Vučice. Roma je objavila na svojoj stranici da su s Pastoreom postigli sporazumni raskid ugovora i da on više nije član ovog kluba.

Pastore je imao ugovor na još godinu dana, ali će sada kao slobodan igrač moći potražiti novi klub.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA: Bogdanović odličan u pobedi Atlante

Košarkaši Atlante pobedili su Portland rezultatom 120:106, a srpski košarkaš Bogdan Bogdanović imao je odličnu utakmicu iza sebe.  Nekadašnji...

POVEZANE OBJAVE