NAPRED, DEVOJKE! Odbojkašice nastavljaju put ka odbrani trona, podrži ih i ti!

Odbojkašice Srbije su nas, priznaćete, razmazile, pa ih na početku svakog takmičenja već „vidimo“ u završnici, iako je put do nje jako dug.

I ovog puta su opravdale naša očekivanja i stigle do četvrfinala Evropskog prvenstva, pa ako niste do sada – pravo je vreme da ih podržite! Konačno igraju pred domaćom publikom, ali ako niste u Areni, imamo jedan sjajan predlog za vas.

Podržite ih tako što ćete odigrati jedan PATRIOTSKI TIKET! Kako? Za početak, ukoliko nemate nalog na meridianbet.rs  – kliknite OVDE, pokupite sjajan BONUS BEZ USLOVA od 1.000 RSD, a onda sastavite idealan tiket, jer vas na istom emstu čekaju NAJVEĆE KVOTE NA SVETU.

Tako je, samo jedan klik va deli od ove sjajne ponude, a ako ste već registrovani korisnik – nema problema – čeka vas fantastičan bonus od 200% na prvi depozit! Dakle, za svakog po nešto.

Vratimo se sada odbojci. Srbija je emonstrirala pravu silu, pomučila se samo protiv Rusije, ali čini se da su nekako u laganom ritmu stigle do čevrtfinala. Nisu izostale kritike selektora Zorana Terzića, ali s razlogom je on tu.

Posle sigurne i ubeldjive pobede nad Mađarskom u osmini finala, odbojkašice Srbije su na velikom ispitu, pošto ih u četvrtini finala čeka sjajan tim Francuske.

Ali, čvrsto verujemo da će Tijana Bošković uspeti da probije blok Francuske i da će od Maje Ognjenović dobijati i dalje savršene lopte, a onda – pobeda je zagarantovana!

Napred, devojke!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Nagrada za “Mihine klince”: Meridian Sport donirao dresove školi fudbala “Siniša Mihajlović” iz Novog Sada

Nova akcija za buduće šampione Velika donatorska akcija fudbalskim klubovima i školicama fudbala, koju već dve sezone na radost mnoge...

POVEZANE OBJAVE