Raspucana Srbija brojala do četiri protiv Katara (VIDEO)

Reprezentacija Srbije je u meču bez takmičarskog značaja ubedljivo savladala Katar, domaćina predstojećeg Svetskog prvesntva, sa ubedljivih 4:0.

Srbija je povela već u drugom minutu. Po desnoj strani je probio Filip Đuričić koji je centrirao, ali je lopta pogodila defanzivca Katara Kukija i skrenula loptu direktno u gol prevarivši golmana Sada.

Srbija je kontrolisala meč i nastavila je presingom na igrače Katara da traži šanse za brze napade. Takav su imali u u 18. minutu, kada je Srbija imala situaciju 3 na 2. Vlahović je odlučio da uposli Jovića, koji je izdržao duel i levom nogom duplirao prednost.

Do kraja poluvremena utakmica se igrala u mirnijem ritmu bez velikih prilika.

U drugom poluvremenu Srbija ej delovala još agresivnija i odlučna da postigne treći pogodak.

On je došao u 60. minutu pošto je Filip Đuričić odlično ukrao jednu loptu, koj je došla do Vlahovića, a sjajni centarfor nije imao milosti i rutinski zatresao mrežu za 3:0.

Katar je posle trećeg gola krenuo malo hrabrije u napade i imali su nekoliko izglednih prilika, ali opet je sledeći gol delo srpskih igrača.

Posle kornera u 84. minutu gol je postigao Nikola Milenković koji je dominantno glavom sproveo loptu u gol.

Do kraja meča Vlahović je propustio dve velike prilike za peti pogodak, ali je u 90. minutu šutirao visoko preko gola sa desetak metara, a potom je neuspešno pokušao da obiđe golmana Katara.

Na kraju 4:0 za izabranike Dragana Stojkovića Piksija.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Sjajan početak za Lajovića u Barseloni!

Srpski teniser Dušan Lajović je uspešno startovao na turniru u Barseloni. Naime, Srbin je rutinski savladao Argentinca Dijega Švarcaman sa 2:0...

POVEZANE OBJAVE