ŠEICI DOLAZE U SERIJU A: Rođak predsednika PSŽ-a kupuje Italijanskog prvoligaša!?

Šeik Amna Al-Thani, rođak superbogatog predsednika PSŽ-a Nassera Al-Khelaifija, spreman je preuzeti kormilo Italijanskog prvoligaša.

La RepubliKa tvrdi da bi Al-Thani trebao kupiti Salernitanu koja je od ove sezone u Seriji A 23 godine postojanja. Klub je u vlasništvu Klaudija Lotita, koji je takođe vlasnik Lacija.

S obzirom na to da zakon u Italiji zabranjuje situaciju u kojoj je jedna osoba odgovorna za dva kluba, Salernitana je dobila ultimatum da pronađe novog vlasnika do kraja kalendarske godine.

Amna Al-Thani je u nedelju sa tribina gledao Salernitanu protiv Rome u drugom kolu Serije A i jedan od članova bogate katarske porodice ima želju kupiti klub koji je udaljen svega 50 kilometara od Napulja.

S njim je na tribinama stadiona Areči bila aktuelna katarska princeza Hessa Al-Thani, rođaka Nasera Al-Khelaifija, koji godinama upravlja PSŽ-om.

Osim toga, tri jahte katarske kraljevske porodice već su nekoliko dana u luci Salerno. Zbog svega toga je verovatno da će Amna Al-Thani na kraju kupiti Salernitanu od Klaudija Lotita, jer su preliminarni razgovori počeli.

Salernitana je aktuelnu sezonu počela sa dva poraza, ali dolazak superbogatih Katara mogao sve promeniti u budućnosti ovog kluba.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA: U Lejkersima ponovo ceh platio trener

Posle ispadanja u 1/4 finalu plej-ofa Zapadne konferencije od Denvera, u Los Anđeles Lejkersima su odlučili da ponovo...

POVEZANE OBJAVE