Mbape se povredio!

Kilijan Mbape, napadač PSŽ-a i reprezentativac Francuske, doživeo je povredu lista tokom duela reprezentacija Francuske i Bosne i Hercegovine u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru, koji je završen rezultatom 1:1.

Sjajni fudbaler osećao je bol tokom celog meča, prema izveštaju Lekipa. Za vreme koje je proveo na terenu imao je 30 pasova, pokušao četiri puta da uđe u dribling i imao jednu veliku priliku da postigne gol.

Trenutno se ne zna kolika je težina njegove povrede .U četvrtak će ići na dodatne preglede i tek tada će se znati da li će moći da igra na mečevima protiv Ukrajine i Finske.

Mbape je u poslednje vreme bio u centru pažnje zbog sage oko eventualnog prelaska u Real iz Madrida. Ipak je na kraju ostao u Parizu, gde je sjajno počeo novu sezonu. On je četiri meča Lige 1, postigao pet golova i najzaslužniji je za maksimalan učinak PSŽ-a u domaćem prvenstvu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

STIGAO NA MARAKANU: Mitrović gleda Partizan

U 173. večitom derbiju Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Partizan. Domaćini imaju sedam bodova viška pred ovaj prvenstveni duel. Crno-beli će to...

POVEZANE OBJAVE