Menig: Znam da je Partizan veliki klub!

Holandski fudbaler Kvinsi Menig predstavljen je danas kao novo pojačanje Partizana na konferenciji za medije.

Tom prilikom novi fudbaler crno belih zadužio je dres sa brojem devet. Menig nije krilo zadovoljstvo zbog dolaska u Partizan.

-Presrećan sam što sam ovde posle pregovora od mesec dana. Spreman sam da nastavim svoj uspon. Ovo je nova avantura za mene. Bio sam dve godine u Tventeu. Tamo je bio izuzetno težak period za mene. U Partizanu je novi početak. Spreman sam da dam 100 odsto sebe, izjavio je.

Ističe da je razgovarao i za novim pojačanjem Zvezde Rišairom Živkovićem.

-Znam da je ovo veliki klub i da ih ima dva u Beogradu, a da je taj drugi u krugu od kilometar. Nekoliko holandskih igrača je bilo ovde, a pričao sam sa Rišairom Živkovićem koji je pre dva dana došao u Zvezdu. Bili smo u istom hotelu. Znam za sve pobede Partizana od početka sezone, da je prošao u grupnu fazu. Imamo grupu koju možemo da prođemo i mislim da možemo da ostvarimo ciljeve, rekao je Menig.

Osvrnuo se i na period u Ajaksu.

-U Ajaksu sam bio kada sam imao 12 godina, i živeo sam preko puta stadiona. Ceo život sam sanjao o Ajaksu. Odigrao sam samo pet utakmica, postigao sam gol i bio nestrpljiv da odem dalje.

Kako kaže, bilo je i drugih ponuda.

-Primao sam nekoliko opcija i ponuda, ali Partizan mi je dao ono što sam tražio. Verujem da ću ovde moći najviše da napredujem, zaključio je.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznati svi učesnici F4 vatropolo Lige šampiona

U vaterpolo Ligi šampiona, na kolo pre kraja je poznato koja četiri tima će igrati u završnici. Od ranije je...

POVEZANE OBJAVE