MERIDIAN DONOSI NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: Španija 1.75, Engleska 1.44

Iako je u toku reprezentativna pauza, i te kako ima „brdo“ zanimljivih utakmica, a najviše onh koje su interesantne samo onim pravim i istinskim ljubiteljima fudbala.

Upravo za njih kladionica Meridian spremila je fantastično iznenađenje – ukoliko se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, čeka vas sjajan BONUS BEZ USLOVA od 1.000 RSD, koji možete iskoristiti za NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI koje vas čekaju na istoj adresi.

Ali, ukoliko možda već imate nalog, a niste deponovali novac – sada je pravi momenat da to uradite, jer vas SAMO U MERIDIANU čeka i fantastičan bonus na prvi depozit, koji iznosi 200%!

Dakle, sve je spremno za uživanje, a koji nas to mečevi očekuju ovih dana?

ŠVEDSKA – ŠPANIJA, DVOJKA 1.75

Četvrtak, 20.45

Malo je onih koji se obraduju reprezentativnim pauzama, ali samo najiskusniji znaju da se upravo u tom periodu mogu naplatiti brojni promašeni tiketi pre toga.

Ovog puta izvajamo Švedsku i Španiju, koje će se sastati u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru, a jasno je da je Španija izrazit favorit.

Poslednje utakmice obe selekcije igrale su na Evropskom prvenstvu, ali sada je vreme za neke nove izazove. Bukmejkeri Meridiana smatraju da Španci važe za velike favorite, pa vas iz tog razloga čeka kvota 1.75 upravo na njihovu pobedu.

MAĐARSKA – ENGLESKA, DVOJKA 1.44

Četvrtak, 20.45

Englezi nisu „vratili fudbal kući“, ali na to su sada već svi zaboravili i moraju se okrenuti novim izazovima. Jedan od njih jesu i kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, a na tom putu im stoji selekcija Mađarske.

Ove dve selekcije su do sada odmerile snage mnogo puta, a Mađarska je samo jednom uspela da dođe do pobede. Mada, to je bilo tako davno, da se praktično niko toga ni ne seća.

U svim ostalim duelima – dominacija Engleske, ali ni oni nisu igrani u skorije vreme. Ipak, bez obzira na to, Engleska je izrazit favorit.

Tako razmišljaju i bukmejkeri Meridiana, pa vas čeka kvota 1.44 na njihovu pobedu.

Na vama je da iskoristite sve pogodnosti!

*Napomena: Kvote su podložne promenama

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DENVER NE STAJE: Barklijeva reakcija koja je privukla pažnju posle brejka u LA (VIDEO)

Košarkaši Denvera upisali su 11 pobedu u nizu protiv LA Lejkersa. Tako su sinoć poveli sa 3:0 u prvoj rundi...

POVEZANE OBJAVE