HRABRO DO MEDALJE! Meridian ti poklanja 1.000 RSD BONUSA za polufinale Evropskog prvenstva u odbojci

Puna Arena. Karakterističan huk sa tribina i pogled na tarafleks gde će se naše odbojkašice u polufinalu Evropskog prvenstva sastati sa Turskom!

Naše devojke samo još jedan korak deli ka toliko željenom finalu i sigurnom osvajanju jedne od medalja, a vas SAMO JEDAN KORAK od toga da postanete milioner!

SAMO U MERIDIANU Najveće kvote na planeti: Turska – Srbija kec 3.10, dvojka 1.40

Najpre kliknite OVDE i preuzmite sjajan BONUS BEZ USLOVA U IZNOSU OD 1.000 RSD koji je za vas specijalno pripremila kladionica Meridian. A, ukoliko možda već imate nalog, a niste deponovali novac – ne čekajte više ni sekund, jer vam Meridian donosi 200% BONUSA NA DEPOZIT!

Da bi sve bilo potaman naše odbojkašice će se potruditi danas od 17 časova. Zanimljivo, okršaj sa Turskom će biti repriza poslednjeg finala EP kada su naše devojke slavile sa 3:2 i drugi put uzastopno se popele na krov Evrope.

SAMO U MERIDIANU Najveće kvote na planeti: Turska – Srbija kec 3.10, dvojka 1.40

Srbija neće uopšte imati lak zadatak. Istina je da je protivnik lišen pomoći najbolje igračice Merijem Boz koja je zaražena koronavirusom, ali je i dalje to veoma jak protivnik.

Ipak, najviše će zavisiti od naše ekipe. Naročito od raspucane Tijane Bošković koja i na ovom Evropskom prvenstvu igra kao u transu. Još kada joj se u napadu pridruže raspoložene Maja Ognjenović, Milena Rašić i Bojana Milenković retko kojoj selekciji ima spasa.

I zato, iskoristite fantastične bonuse i najveće kvote na planeti – podržite naše devojke na putu ka novom finalu!

BONUS KVOTE: U drugom polufinalu večeras od 20 časova sastaju se Holandija i Italija. Bukmejkeri Meridiana vam i tu donose najveće kvote na planeti – za pobedu Holanđana 3.65, dok je dvojka na Italijane 1.30

*Napomena: kvote su podložne promenama

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE