MERIDIAN DONOSI NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: DANDALK 1.85, BRAZIL 1.94, FRANCUSKA 1.65

U odsustvu standardne vikend ludnice sa evropskim ligama čekaju nas utakmice reprezentacija koje su podjednako uzbudljive. Baš zato smo rešili da sve začinimo fantastičnim kvotama!

Ali, pre samih utakmica, spremili smo za vas i jedno sjajno iznenađenje.

Kladionica Meridian vam i ovog petka donosi spektakularan BONUS BEZ USLOVA OD 1.000 RSD!

Dovoljno je samo da se besplatno registrujete na meridianbet.rs i preuzmete ovaj neverovatan poklon!

I to nije sve. Ne bi bio Meridian najbolja kladionica u regionu da vam ne daruje još fantastičnih poklona – tu je i BONUS NA PAROVE DO ČAK 2000%, ali i BONUS NA UPLATU DEPOZITA 200%!

Šta čekate? Preuzmite sve to u Meridianu!

A sada da vidimo šta sve ima da se igra ovog vikenda?

VATEFORD – DANDALK, DVOJKA 1.85

Petak 20:45

Biće ovo pravi mali irski derbi u borbi za opstanak. Ni Vateford, a ni Dandalk se, ove sezone, ne mogu pohvaliti dobrim rezultatima pa nije ni čudo što su pri dnu tabele. I dok se to od Vateforda donekle i očekivalo, od Dandalka definitivno nije. Tim je na papiru daleko jači nego što to rezultati pokazuju. Zato bukmejkeri Meridiana veruju da će ovde doći dvojka, pa je kvota na pobedu Dandalka 1.85 što bi trebalo da i vi iskoristite.

ČILE – BRAZIL, DVOJKA 1.95

Petak 03:00

Kao i uvek u duelu ove dve selekcije se očekuje da sve pršti! Osim dobrog fudbala uvek bude čarki, razmirica i koškanja na terenu. Tako nešto se očekuje i u noći između petka i subote. Brazilci će se potruditi da protiv Čilea isprave loš utisak sa Kopa Amerike kada nisu uspeli da osvoje zlato na domaćem terenu. Igrački gledano “selesau” ide uloga favorita. Zato su bukmejkeri Meridiana spremili odličnu kvotu 1.95!

UKRAJINA – FRANCUSKA, DVOJKA 1.65

Subota 20:45

Oba tima u ovaj meč ulaze poljuljanog samopouzdanja. Ukrajinci zbog odlaska selektora Ševčenka još uvek traže pravi model igre. Sa druge strane Francuzi su odigrali sa Bosnom i Hercegovinom samo 1:1 što je definitivno predstavljalo iznenađenje. Zanimljivo je da su u toj grupi kvalifikacija za SP samo Francuzi od svih ekipa do sada upisali pobedu. Tako bi trebalo da bude i ovoga puta i zato vam bukmejkeri kladionice Meridian nude najveću kvotu na planeti ako se odlučite da na tiket stavite dvojku – 1.65.

*Napomena: kvote su podložne promenama

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LOŠA FORMA TRAJE: Kecmanović zaustavljen u Rumuniji

Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira među osam najboljih na turniru u Bukureštu. Izgubio je meč osmine...

POVEZANE OBJAVE