STOJKOVIĆ PRED LUKSEMBURG: Unapred dobijeni mečevi su najteži

Fudbaleri Srbije, ubedljivo su savladali Katar, sa 4:0, u prijateljskoj utakmici pred nastavak kvalifikacija za SP u Kataru.

Orlove očekuju dva bitna duela, sutra protiv Luksemburga, i tri dana kasnije, protiv Republike Irske.

Svoje utiske pred te mečeve, izneo je, selektor, Dragan Stojković:

Mi moramo da ćutimo i da mnogo radimo. Da se borimo. Jer, to je formula kako se vraća vera u srpski fudbal i kako reprezentacija Srbije može da pridobije ogromnu podršku koja nam je jako bitna. -rekao je on.

Osvrnuo se i na startnu postavu koja bi sutra trebalo da istrči na teren.

Znam od juče startnih 11, a ne od danas. Dugo već znam ko će igrati, nema tu nikakve dileme. Stalno govorim da smo mi tim, da gajimo kolektivni duh, da je nebitno ko će startovati, a ko će ući. Igrači razumeju to kako mi vidimo naš tim, što mene jako raduje. Nebitno je da li će Đuričić početi ili ući u igru, važno je da Srbija ima lep fudbal koji će joj doneti rezultat. – priča Stojković.

Piksi je komentarisao i ekipu Luksemburga:

Tačno je, rekao da će biti jedna od najtežih utakmica i stojim pri tome. To je više poruka za moje igrače. Ovo su najteži mečevi, za javnost unapred dobijeni, a da biste stvarno pobedili, morate da budete na vrhunskom nivou tog dana. Očekujem da će biti teško, ali verujem da možemo da prebrodimo taj problem. -zaključio je selektor Srbije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE