NAPRED DEVOJKE, IDEMO PO TO ZLATO! Odigraj na “orlice” i obogati se u Meridianu

Imaće naše devojke istorijske šansu da po prvi put u našoj istoriji vežu čak tri zlatne medalje na Evropskim prvenstvima. Na tom putu stajaće stari znanac – Italija.

Kako vi možete da pomognete našim devojkama? Tako što uplatite tiket u Meridianu na pobedu Srbije i postanete MILIONER!

Za meč Srbija – Italija čekaju vas najveće kvote na svetu – kec je 1.75, dvojka 2.00

Za tako nešto potrebno je da obavite potpuno besplatnu registraciju na meridianbet.rs i preuzmete BONUS BEZ USLOVA OD 1.000 RSD!

A pošto je Meridian najbolja kladionica na svetu, nudimo vam i FANTASTIČAN BONUS OD 200% na uplaćen depozit! Puno je razloga da igrate u Meridianu i zato požurite!

Svaka pomoć će našim devojkama biti preko potrebna. Od publike u Areni, preko saveta selektora i podrške svih putem malih ekrana.

Za meč Srbija – Italija čekaju vas najveće kvote na svetu – kec je 1.75, dvojka 2.00

Protivnik uopšte nije naivan. Pogotovo najjača karika Paula Egounu koja je uz našu Tijanu Bošković najbolji korektor na svetu.

Ipak, Srbija je favorit. Ponajviše zbog sjajne tradicije koju imamo protiv Italijanki koje smo tukli u poslednja dva izuzteno bitna okršaja.

Najpre u finalu prošlog Svetskog prvenstva, a onda i ove godine na nedavno završenim Olimpijskim igrama kada smo sa 3:0 prosto počistili rivala sa tarafleksa.

I zato, stavi opkladu na Srbiju pa da se ti i Meridian zajedno obradujete novoj zlatnoj medalji naših devojaka!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Panatinaikos poražen od Makabija nakon preokreta, uzalud odlična partija Lesora (VIDEO)

Košarkaši Makabija savladali su Panatinaikos u OAKA areni sa 91-87, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Iako su Zeleni tokom druge...

POVEZANE OBJAVE