Isplivalo na videlo: Juventus je za prodaju Kristijana Ronalda dobio SMEŠNU cifru!

Kako saznaje dobro upućeni Skaj Sport, Juventus će od prodaje Kristijana Ronalda u Mančester junajted zaraditi svega tri miliona evra ove godine.

Portugalac je u Junajted otišao u transferu vrednom 15 milijuna evra, a Juventus može dobiti dodatan novac kroz eventualno bonuse.

Međutim, torinski velikan će na isplatu punog iznosa čekati čak pet godina, a ovog leta od prodaje jednog od najboljih fudbalera svih vremena zaradio je samo tri miliona evra.

Skaj navodi da će Junajted spomenutih 15 miliona isplaćivati kroz pet godina, a da će poslednju “ratu” isplatiti tek u leto 2026. godine.

Juventus do tada može dobiti i bonus od pet miliona eura ako se ispune određeni uslovi, a postoji opcija da dobije dodatna tri miliona, za koju poznati novinar navodi da je jako “komplikovana”.

Podsetimo, Ronaldo je 2018. godine u Juventus stigao iz Reala Madrida u transferu teškom 108 miliona evra, a po sezoni je zarađivao 31 milion evra.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE