IRSKA – SRBIJA: Da li će igrati Mitrović i Nastasić? Evo šta kaže Piksi!

Fudbalska reprezentacija Srbije sutra od 20 časova i 45 minuta igra utakmicu protiv Republike Irske u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

U ovaj meč izabranici Dragana Stojkovića Piksija ulaze motivisani nakon rutinske pobede od 4:1 nad ekipom Luksembruga. Jasno je da je Irska zahtevniji rival od Luksemburga, na šta upozorava i sam Piksi. Ipak dodatni problem za “Orlove” mogle bi biti povrede, pre svih najboljeg strelca našeg tima Aleksandra Mitrovića.

Iako je Piksi izjavio da će Mitrović odraditi poslednji trening pred utakmicu, ostaje neizvesno da li će fudbaler Fulama naći u startnih jedanaest. Takođe problem s povredom ima i Matija Nastasić, koji je povredio skočni zglob. Konačnu odluku doneće medicinsko osoblje Fudbalskog saveza Srbije.

Ukoliko pak Mitrović i Nastasić započnu utakmicu, onda bi prva postava mogla izgledati kao i u prethodnoj utakmici. Jedina očekivana promena u odnosu na taj sastav bio bi povratak Nemanje Maksimovića, na čijoj je poziciji protiv Luksemburga igrao Saša Lukić.

U pomenutom slučaju, fudbaleri Srbije nastupiće u formaciji 3-5-2-1 i sastavu: Rajković – Milenković, Nastasić, Pavlović – Lazović, Maksimović, Gudelj, Kostić – Tadić, Milinković Savić – Mitrović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE