ZA ISKUSNE IGRAČE: Kladionica Meridian donosi NAJVEĆE BONUSE NA SVETU – online klađenje BEZ RIZIKA!

Avgust je označio start sezone u najjačim evropskim ligama – Premijer, Bundes, LaLiga, Liga 1 i Serija A, a početak septembra doneo reprezentativnu pauzu i nastavak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2022. godine.

Naravno uz vrhunski fudbal stižu i vrhunske kvote, a one NAJVEĆE NA PLANETI čekaju vas samo u kladionici Meridian.

I dok fudbalska groznica ponovo trese svet, Meridian se potrudio da svoje korisnike “naoruža” bonusima i ekskluzivnim igrama!

Cilj je jasan: za fudbalski maraton treba biti spreman jer dobitni tiketi ne mogu sami da se sastave. Upravo zbog toga, u pomoć stiže Meridian koji novim korisnicima POKLANJA TIKET U VREDNOSTI OD 1.000 RSD – jedan klik OVDE dovoljan je – registrujte se i spremite se da iskoristite NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI!

Nastavljamo u istom ritmu, jer nakon registracije sledi uplata depozita, a i tu vas čeka posebna čast – 200% BONUSA ZA ONLINE KLAĐENJE!

Pravila su veoma jednostavna: uplatite prvi depozit i dobijate 200% BONUSA.

I to je sve!

Na ovaj način možete osvojiti i do 10.000 RSD BONUSA za online klađenje.

Sjajno, zar ne?

Sledi još jedan BONUS – ovaj je poseban jer stiže određenog dana, u određeno vreme – UTORAK, 13 ČASOVA – dobro zapamtite jer tada uvek treba da proverite svoj nalog!

A ukoliko vam sreća nije bila naklonjena i “pali” ste tiket za čuveni jedan par – ne brinite! Meridian ima fantastičnu promociju i za to – MONEYBACK!

Za svaki tiket sa promašenim jednim parom stiže povrat novca.

Dakle, konačno možete da se opustite i uživate!

I za kraj nešto sasvim NOVO!

Ekskluzivno i samo u Meridianu možete da NAPLATITE PROMOŠAJ!

Za klađenje bez rizika uslovi su jednostavni: promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije; tiketi koji učestvuju su: sistemski, turbo cash tiketi i tiketi odigrani sa bonus naloga igrača.

Opcija 1: odigrajte tiket sa tačno tri para sa pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30. U slučaju da su sva tri para promašena dobijate povrat uloga.

Opcija 2: odigrajte tiket sa tačno četiri para sa pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50. U slučaju da su sva četiri para promašena dobijate povrat uloga.

Meridian je jedina kladionica koja je korisnicima omogućila da NAPLATE TIKET čak i onda kada je promašen!

I šta sad?!

Dileme nema – pravac meridianbet.rs.

JOŠ NOVIH PROMOCIJA:

– Trostruka sigurica

– Bonusi do 2000%

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LALATOVIĆ PRED PARTIZAN: Igramo na njihovom terenu i oni su apsolutni favoriti

Fudbaleri Spartaka iz Subotice sutra nastavljaju takmičenje u Superligi Srbije. Nakon reprezentativne pauze, gostuju Partizanu. Imaju 4 boda manje od...

POVEZANE OBJAVE