TADIĆ I GUDELJ SLOŽNI: Idemo na sve tri pobede do kraja

Fudbalska reprezentacija Srbije, propustila je veliku priliku, da pobedom protiv Republike Irske, ostane u trci za prvim mestom, i direktnim plasmanom na SP u Kataru.

Autogol Milenkovića, zakomplikovao nam je situaciju, tako da sada, naša selekcija ima dva boda manje od Portugala, i tri meča do kraja, uključujući i direktan duel sa njima.

Ukoliko želi do prvog mesta, moraće da pobedi na sva tri meča.

Oko toga su složni kapiten Dušan Tadić i Nemanja Gudelj.

Imali smo mnogo više šansi, mislim da smo trebali ranije da postignemo drugi gol i privedemo utakmicu kraju. Primi smo bez veze gol, mislim da smo zaslužili pobedu. Najbitnije je da probamo da dobijemo sve do kraja, sve je u našim rukama. Ako pobedimo tri utakmice idemo na SP, to će nam biti cilj. – istakao je Tadić.

Njegov saigrač, kaže:

Teško sam doživeo utakmicu. Dobro smo krenuli, dominirali većinom utakimice, imali šanse. Krenuli smo dobro u drugo poluvreme i imali kontrolu meča. Imali smo par dobrih kontri, nažalost nismo dali gol. Da smo dali gol sigurno bismo rešili utakmicu. Šteta što smo primili gol na ovakav način. Irci su takvi, ne predaju se do kraja. Znamo kakvu ekipu imamo, da smo među najboljima u grupi. Idemo da dobijemo sve tri utakmice i da završimo prvi u grupi.

Srbija, u oktobru, nastavlja kvalifikacije, duelom na strani, protiv Luksemburga.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Vojvodina i Zvezda remizirali u Novom Sadu, dobra partija Mimovića (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde i Vojvodine remizirali su bez golova (0-0) u Novom Sadu, u utakmici 32. kola Superlige, odnosno...

POVEZANE OBJAVE