Van de Bek: Menadžer je zaista bio entuzijastičan u vezi sa mojim ostankom!

Holandski fudbaler Doni Van de Bek rekao je da bi želeo više da igra ove sezone, kao i da smatra da će menadžer Mančester Junajteda Ole Gunar Solšer više računati na njega na zvaničnim utakmicama

Van de Bek je prošle sezone bio starter na samo četiri utakmice, nakon što je iz Ajaksa stigao u slavni Junajted.

Holandski reprezentativac ove sezone još uvek čeka da nastupi u dresu Crvenih đavola, ali ističe da su razgovori sa Solšerom bili pozitivni i da je uveren da će dobiti veću šansu.

-Razgovarao sam o tome sa klubom i menadžerom. Bili su jasni u tome da žele da ostanem. Menadžer je zaista bio entuzijastičan u vezi sa mojim ostankom. Rekao je da sam mu potreban, da želi da me zadrži. Naravno, teško mi pada kada vidim da na početku sezone nisam odigrao ni minut, ali rekao mi je da svakog dana na treningu vidi drugog Donija i to mi znači, rekao je Van de Bek.

On je govorio i o tome kako se borio sa tim nezadovoljstvom, usled nedovoljne minutaže koju je dobijao prošle sezone.

-Teško je kada niste u timu, stalno čekate svoju šansu. Nije lako kada ne igrate. To nije dobro ni za stvaranje poverenja. Normalno je da vam treba malo vremena da se prilagodite, ali naravno da niste zadovoljni kada ne igrate. Ja želim da igram i mislim da je to jasno. Svakog dana vredno treniram, trudim se da usavršim svaki detalj i čekam priliku, to je jedino što mogu da radim. Kada dođe taj trenutak, moram da budem spreman, jednostavno je tako. Treba biti blizak i sa igračima, biti deo tima. Ako ne igrate, onda probate da im pomognete drugačije, da budete pozitivni. Ne možete sedeti tamo i biti ljuti, objasnio je Van de Bek.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OLIMPIJAKOS SPREMA BOMBE ZA NAREDNU SEZONU

Još nije gotova sezona u Evroligi, a Olimpijakos već misli na pojačanja za iduću sezonu. Olimpijakos je ligaški deo Evrolige...

POVEZANE OBJAVE