Čović o radu KSS, novom selektoru: Danilović ignoriše Kokoškova, u Savezu radi 40 ljudi, a da niko nije trener

U utorak se pojavila vest da je Košarkaški Savez Srbije odlučio da raskine saradnju sa selektorom seniorskog ima Igorom Kokoškovim, i da ponovo na klupu vrati iskusnog Svetislava Pešića.

Na tu temu je govorio i predsednik košarkšakog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović, koji je istakao da bi Svetislav pešić bio idealno rešenje za klupu Srbije, ali isto tako nije štedeo reči na rad KSS-a.

KSS ima veliku pomoć države i šteta je što to nije iskorišćeno na pravi način. U Savezu imate 40 zaposlenih, a da niko nije trener. Nije dobro ako nema razumevanja između prvog čoveka Saveza i selektora, a to je sada slučaj. Da li će mi zameriti ovo neko, pravo da vam kažem ne interesuje me. Žao mi je što se sve ovo događa, rekao je Čović u intervjuu za Bihbasket.

Usledilo je pitanje kakav je sikob u pitanju između Predraga Danilovića i Igora Kokoškova.

– To je tiho  ignorisanje, o tome se ne priča. Napomenuo sam ga jer znam šta se dešava Kokoškovu, a u nekoj meri i Đorđeviću. To ne valja, ako je tako smenite ga. Zamislite sada da Dejan Radonjić i ja sada ne razgovaramo. Kao kada bih ispario, da se ne pojavljujem nigde, nego me ima samo na utakmici. Ljudi to primete.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poketino juče ostao bez posla, a danas je glavna meta EVROPSKOG VELIKANA

Argentinski fudbalski trener Maurisio Poketino nije više trener Čelsija, saopštio je sinoć tim iz Londona. U svom mandatu, ostvario je...

POVEZANE OBJAVE