Partizan svoje novo pojačanje odmah gura u vatru?!

Partizan će u subotu od 16 časova odmeriti snagu sa ekipom Radničkog 1923 u Kragujevcu. Ovo će biti prvi meč crno-belih na čuvenom stadionu “Čika Dača” još od 2014. godine, budući da je nekoliko sezona Radnički proveo u nižim ligama Srbije.

Sastav za taj meč još uvek nije poznat, ali se u stručnom štabu “Parnog valjka” dvoume oko toga da li će starter biti Kvinsi Menig koji je pre nekoliko dana, pred sam kraj prelaznog roka, predstavljen kao novo pojačanje kluba iz Humske. Čak i da ne bude među startnih jedanaest, sasvim je izvesno da će novajlija u crno-belom dresu dobiti neku minutažu u subotnjem meču.

Takođe, Partizan 19. septembra gostuje ekipi Anortozisa na Kipru u okviru prvog kola grupne faze novokomponovanog takmičenja Lige konferencija. S obzirom na to da je Menig već odigrao tri prvenstvena kola holandskog šampionata kao član Tventea, a imajući u vidu da će mu kao provera poslužiti prvenstvena utakmica protiv Radničkog, sasvim je realno očekivati da ovaj meč Menig počne kao starter.

Nakon ovog meča sledi i “večiti derbi” koji će se odigrati na stadionu JNA. Menig kaže da je spreman za derbi, ali da još uvek ne razmišlja o toj utakmici.

“To je (derbi) veoma važna utakmica, međutim, prethodno imamo i meč u Ligi konferencija. Tek potom sledi veliki derbi protiv mog velikog prijatelja Živkovića“, rekao je on.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE