Real predstavio novo pojačanje!

Real Madrid danas je predstavio novo pojačanje, drugo u toku ovog letnjeg prelaznog roka. Nakon dolaska Davida Alabe, za Kraljevski klub potpisao je veoma talentovani Francuz Edudardo Kamavinga.

Kamavinga ima 19 godina i igra na poziciji veznog igrača. U Madrid je stigao iz Rena za nešto više od 30 miliona evra bez bonusa.

Blankosi su Kamavingu pratili već dve godine, ali su odlučili da ga dovedu sad nakon nešto duže sage i pregovora sa Parižanima oko Kilijana Mbapea. Na prvoj konferenciji za štampu u Kraljevskom klubu, Kamavinga je istakao da je veliko zadovoljstvo, ali i veliki izazov igrati za veliki klub kao što je Real.

“Osećam se jako srećno što sam u Madridu. Došao sam da učim, igram i pokažem treneru da sam spreman da zaigram i uživam u svemu što me čeka“, izjavio je Kamavinga na startu promocije i dodao da je u dogovoru sa porodicom doneo ovu veliku i tešku odluku.

Takođe je naglasio da mu nije bio bitan novac već da ostvari svoj san i zaigra za Real. U Madridu će igrati zajedno sa svojim sunarodnicima Karimom Benzemom i Ferlanom Mendijem.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ODGOVORIO NAVIJAČIMA: Čović o skandiranju nezadovoljnih pristalica

Košarkaši Crvene zvezde su teškom mukom savladali SC Derbi u prvom meču četvrtfinala plejofa ABA lige rezultatom 83:81. Navijači su bili izuzetno...

POVEZANE OBJAVE