Sautgejt napušta reprezentaciju Engleske?!

Fudbalska reprezentacija Engleske ima priliku da večeras pobedom protiv Poljske u Varšavi napravi veliki korak ka Svetskom prvenstvu, koje će biti održano u Kataru 2022.

Izabranici Gereta Sautgejta bi trijumfom otišli na velikih 8 bodova prednosti u odnosu na Poljsku. Međutim prethodnih dana engleski mediji pišu da je selektor Engleske neodlučan po pitanju nastavka trenerske karijere. Podsećanja radi, Sautgejtu ugovor sa Engleskom ističe u novembru, ali on se dvoumi po pitanju povratka klupskom fudbalu.

Fudbalski savez Engleske spreman je da Sautgejtu ponudi novi ugovor, u želji da on predvodi reprezentaciju i na Mundijalu, pa je sva odluka upravo na aktuelnom selektoru Ostrvljana.

Geret Sautgejt preuzeo je Englesku reprezentaciju u novembru 2016. godine i ostvario značajne rezultate. Ostrvljane je letos predvodio do finala Evropskog prvenstva, u kojem je poražen od Italije, a 2018. godine na Mundijalu u Rusiji, Englezi su eliminisani od Hrvatske u polufinalu.

S obzirom na to da je poslednji klupski angažman imao pre 12 godina, kada je sedeo na klupi Midlsbroa, veoma je moguće da se engleski selektor zaželeo nadmetanja u nekoj od evropskih liga.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE