Srpski reprezentativac objasnio o čemu se radi: “Neki mi duguju izvinjenje!”

Srpski reprezentativac i fudbaler frankfurtskog Ajntrahta Filip Kostić bio je na pola koraka od prelaska u redove Lacija. Italijani su bili spremni da plate čak 20 miliona evra, ali pred kraj prelaznog roka transfer je propao, pa je Kostić ostao u Bundesligi.

Veliku prašinu među pristalicama Ajntrahta podigla je vest da se Kostić nije pojavio na treningu pred meč sa Arminijom. Nakon toga propustio je i utakmicu, a nemačka javnost to je doživela kao svojevrstan bojkot srpskog reprezentativca i nepoštovanje kluba.

Ipak, Kostić se oglasio na društvenim mrežama i demantovao navode i poslao poruku da mu je i te kako stalo do uspeha sa nemačkim prvoligašem.

“Volim Ajntraht iz Frankfurta i zahvalan sam na svemu što ovde imam. Nisam bio psihički spreman da nastupim protiv Bilefelda. To nije bio štrajk”, napisao je Kostić i zaključio ovu temu:

“Želeo bih da se iskreno izvinim navijačima koji su pogrešno informisani, kao i da se zahvalim članovima svog tima na podršci. Neki ljudi mi duguju izvinjenje, ali nemamo vremena da se bavimo tim jer je pred nama teška sezona. Ostajem mentalno jak i nastaviću da se borim za klub jer sam potreban timu”.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VEROVAO JE U SVOJU ODLUKU: Klop izabrao Nunjeza pre Nkunkua!

Fudbaleri Liverpula izgubili su od Evertona sa 2:0 i umanjili šanse za titulu Premijer lige u samoj završnici trke. Ove...

POVEZANE OBJAVE