Manćini sa Italijom postavio svetski rekord pa potpuno izgubio živce: ‘Ovo je sramota!’

Aktuelni prvak Evrope reprezentacija Italije sinoć je sa visokih 5:0 deklasirala Litvaniju i došla do rekordne 37. uzastopne utakmice bez poraza.

Nakon visoke pobede u Ređi Emiliji raspoloženje u redovima ‘Azura’ bilo je odlično, no iskusnom stručnjaku na klupi Italije Robertu Manćiniju jedna je stvar ipak pokvarila veče.

Naime, vraćajući se sa susreta, 56-godišnji trener naišao je na zatvorenu ulicu. Po njegovoj verziji, do tačke koju nije mogao proći došao je bez ikakvog upozorenja zbog čega je bespotrebno izgubio vreme, na kraju bio prisiljen na promenu rute.

Manćini je svoje nezadovoljstvo podelio po društvenim mrežama uz snimak radova koji mu stoje na putu. Italijanski mediji navode da se na snimci može čuti kako psuje, a nešto više reči Manćini je podelio i preko svog storija na Instagramu.

“Ovo su italijanski autoputevi. Dođeš u ponoć sa A7 na skretanje za A26 i saznaš da je autoput zatvoren, bez ikakvih obaveštenja da je zatvoren. Stidite, SRAMOTA”, poručio je ljuti Manćini

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

De Rosi obezbedio posao, sad gura bivšeg saigrača za sportskog direktora

Uprava Rome je obelodanila da će Danijele De Rosi ostati trener i sledeće sezone. Nekadašnji kapiten "Vučice" je napravio sjajan...

POVEZANE OBJAVE