Radnički doveo dva velika pojačanja za nastavak Superlige

Radnički iz Kragujevca je posle nekoliko godina u Superligi i rezultati mogu zadovoljiti upravu kluba.

Osvojeno je 7 bodova, što je pristojna zaliha za nastavak borbe za opstanak.

Za tako nešto će trebati jači tim, i sa tim u vezi u klub su dovedena dva velika pojačanja.

Prvo je Nemanja Tomić, koji je za Radnički igrao i u prošloj sezoni.

Sa Nemanjom smo znatno ranije postigli dogovor o produžetku saradnje, ali je bilo potrebno određeno vreme da se neke stvari papirološki srede kako bi on potpisao novi ugovor. O Nemanjinim fudbalskim kvalitetima ne treba trošiti reči. Sigurno je da smo dobili jedno veliko pojačanje za nastavak sezone i igrača koji će praviti razliku na terenu, posebno u utakmicama protiv defanzivno orijentisanih ekipa i u trenucima kada jurimo rezultat. Takođe, od njega očekujemo da bude primer mlađim igračima i da im prenese svoje ogromno fudbalsko znanje i iskustvo, rekao je sportski direktor kluba Slavko Perović.

Nemanja Tomić, doduše, neće moći odmah da zaigra s obzirom da je doživeo povredu šake.

Drugo pojačanje je Saša Jovanović, krilni igrač koji je nastupao za Rad, Voždovac, Čukarički, Inđiju, Bežaniju, lučansku Mladost i austrijski Volfsburger.

Saša Jovanović je igrač sa zavidnim superligaškim i internacionalnim iskustvom koji je već duže vreme na našem ‘skeneru’. Očekujemo da bude značajno pojačanje za naš tim u nastavku sezone i da upravo u dresu Radničkog iskaže svoj pun igrački potencijal, rekao je sportski direktor Perović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SPEKTAKL U NAJAVI: Direktan prenos meča Partizan – Olimpijakos možete pratiti na ovom kanalu

U okviru 32. kola Evrolige košarkaši Partizana večeras u prepunoj Areni dočekuju Olimpijakos. Partizan je trenutno na deobi 10. mesta...

POVEZANE OBJAVE