Još nije za staro gvožđe: Senad Lulić potpisuje za novu hit-ekipu italijanskog fudbala

Premda je prelazni rok završen, nekolicina bivših zvezda evropskog fudbala nije uspelo pronaći novi klub.

Među njima je i Senad Lulić,fudbaler koji je deset godina nosio dres Lacija gde je svojim igrama, zalaganjem i borbenošću stekao status legende nakon što je niz sezona bio i kapiten.

Luliću je letos istekao ugovor i još uvek je bez angažmana. Prema nekim informacijama iz Italije pred bivšim reprezentativcem BiH su dve opcije.

Naime, neki mediji sa Čizme tvrde da je 35-godišnjak velika želja čelnika Salernitane koja je ušla u Seriju A i želi ostati u najjačem rangu italijanskog fudbala.

Salernitana je zbog neregularne vlasničke strukture kasnila s dobijanjem licence pa je automatski kasnilo i kompletiranje igračkog kadra.

U klubu sa juga Italije sada su uglavnom usredotočeni na dovođenje slobodnih igrača. Pre nekoliko dana potvrđen je dolazak Riberija, a na isti način bi mogao stići i Lulić.

Druga opcija za Lulića je povratak u Švajcarsku što je i ranije najavljivano. Već ranije se spominjalo da će član slavne generacije ‘Zmajeva’ sa Mundijala 2014. godine karijeru završiti u Švajcarskoj kako bi bio bliže svojoj porodici.

Međutim, prema natpisima italijanskih medija, Lulić je u ovom trenutku puno bliže Salernitani nego Švajcarskoj, a za očekivati je da će do kraja ove nedelje i službeno pasti potpis.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POLUFINALE ABA LIGE: Partizan i Zvezda nemaju gde da igraju svoje mečeve

Poznati su svi polufinalisti ABA lige, ali kako stvari stoje polufinalne utakmice neće skoro početi. U borbi za polufinale sastaju...

POVEZANE OBJAVE