Stanojević oštro po Sumi: Mora da shvati šta znači biti deo ove institucije, ne znam kada će biti u timu

Sejduba Suma je sigurno stigao u Beograd posle dosta problema koji su izazvani pučom koji se desio u njegovoj zemlji Gvineji, gde je on bio sa reprezentacijom te zemlje.

Ipak, Aleksandar Stanojević je zmerio Sumi što je uopšte otišao u reprezentaciju s obzirom da je bio povređen.

Jedno morate da znate, činjenice kažu da se povredio u 25. minutu revanša sa Santa Klarom, tražio je izmenu, lekari su ustanovili povredu i nije bio spreman za sledeći meč. Lekari su bili izričiti da zbog povrede Suma ne putuje na reprezentativno okupljanje. Poslali su zvaničan dopis FS Gvineje da nije spreman. Sve sa pratećom dokumentacijom da nije sposoban da igra. Uprkos tome, Suma nije ispoštovao ni klub, ni proceduru. Otišao je u Gvineju na svoju ruku, igrao meč i sve nas uveo u problem, rekao je Stanojević.

On je potvrdio da su istu povredu konstatovali i doktori u reprezentaciji Gvineje.

Posle meča sa Gvinejom Bisao, FS Gvineje je u zvaničnom saopštenju potvrdio ono što smo mi konstatovali. Možete to da nazovete kako god hoćete, ali Partizan je veliki, nijedan pojedinac ne može da bude iznad kluba. Mora da se shvati šta znači biti deo ove insititucije. Da se prate protokoli.

Suma se možda za naredne mečeve oporavi od povrede, ali je vrlo verovatno da će biti disciplinski kažnjen i da neće biti u timu.

Prognoze doktora su za mene nebitne. Šta to znači, ako je Suma dobio zadatak da se leči ovde i bude pod tretmanom. Mora da se zna i da mi ne biramo utakmice, meni je Radnički bitan koliko i večiti derbi. Nije Suma u konkurenciji za sledeći meč, a kad će biti stvarno ne znam, završio je strateg crno-belih.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE