CRVENA ZVEZDA NA NAJBOLJI MOGUĆI NAČIN OBELEŽILA ROĐENDAN “MARAKANE”: Nova sjajna partija Zvezdinog veznjaka!

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su novu pobedu u Linglong Superligi Srbije nakon što su večeras na stadionu “Rajko Mitić” savladali novosadski Proleter rezultatom 3:0.

Najbolju partiju od crveno-belih pružio je Aleksandar Katai koji je po ko zna koji put svoju ekipu predvodio do trijumfa. Zvezdin veznjak postigao je na ovom meču dva pogotka, najpre za vođstvo od 2:0, a onda je postavio i konačan rezultat u 75. minutu. On je odigrao značajnu ulogu i kod prvog gola koji je za Zvezdu postigao Seku Sanogo.

Iako u protokolu za ovaj meč nije bilo Milana Borjana, Dragovića i Bena, Zvezda je uspela da ostvari rutinsku pobedu i na taj način obraduje svoje navijače koji danas proslavljaju 58. rođendan čuvene “Marakane”.

Ova pobeda sigurno je sjajna uvertira za crveno-bele pred meč prvog kola grupne faze Lige Evrope, koji će Zvezda odigrati u četvrtak na svom stadionu protiv portugalske Brage.

Treba napomenuti da je ovo bila poslednja prvenstvena utakmica za Zvezdu pred “večiti derbi” koji se igra naredne subote na stadionu JNA u Humskoj.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Arsenal je apsolutni vladar Londona (VIDEO)

Fudbaleri Arsenala savladali su Totenhem sa 3-2, u derbiju Severnog Londona odigranom u sklopu 35. kola Premijer lige. Arsenal je...

POVEZANE OBJAVE