Ronaldo razgalio Old Traford, Siti slavio u Lesteru, pobedio i Arsenal (VIDEO)

Neverovatno zanimljivo subotnje popodne bilo je na fudbalskim terenima u Engleskoj.

Sve oči bile su uprte u Mančester, gde je Kristijano Ronaldo imao svoj drugi debi za Junajted, punih 18 godina nakon prvog. ”Crveni đavoli” su dočekali Njukasl, a da je ”Teatar snova” primao milion gledalaca, verujemo da bi bio popunjen. Dugo se Junajted mučio sa ”Svrakama”, da bi baš Portugalac razbio bravu gostiju u poslednjim trenucima prvog dela. Izjednačio je Mankiljo u nastavku, ali je Kristijano Ronaldo, svojim drugim golom, ponovo vratio prednost na stranu domaćina. Do kraja su se u strelce upisali i Bruno Fernandeš i Džesi Lingard, za ekstazu na stadionu.

Šampion Engleske, i Junajtedov gradski rival, ekipa Sitija, slavio je tesnu pobedu na King Paueru u Lesteru. ”Lisice” su bile bolje samo na startu meča, ali su postigle i gol na startu drugog dela koji je poništen zbog ofsajda Vardija. Gol odluke postigao je Bernardo Silva u 62. minutu, pošto se našao na pravom mestu u pravo vreme. Jedan gol bio je dovoljan i Arsenalu za osvajanje prvih bodova u novoj sezoni. Norič je srušen pogotkom Obamejanga u 66. minutu, kome je asistirao Pepe.

Malo je golova bilo i na ostalim mečevima, pa je tako Brajton slavio minimalnim rezultatom u Londonu, a pogodak za tri boda protiv Brentforda postigao je Trosar u 90. minutu. Bez golova je bilo u najjužnijoj engleskoj luci, Sautempton i Vest Hem su ostali dužni gledaocima, dok je prve bodove osvojio Vulverhempton koji je sa 2:0 slavio na gostovanju u Votfordu.

MančesterjunajtedNjukasl 4:1(1:0)
Ronaldo 45+2′,62′, Fernandeš 80′, Lingard 90+2′ – Mankiljo 56′

LesterMančester siti 0:1(0:0)
B. Silva 62′

BrentfordBrajton 0:1(0:0)
Trosar 90′

ArsenalNorič 1:0(0:0)
Obamejang 66′

SautemptonVestHem 0:0

VotfordVulverhempton 0:2(0:0)
Sijeralta 74′(ag), Hvang 83′

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznato da li Jokići mogu na tribine u Los Anđelesu

Košarkaši Denvera u petak ujutro po srednjoevropskom vremenu gostuju Lejkersima u trećem meču četvrtfinala plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige....

POVEZANE OBJAVE