SJAJNE VESTI ZA ZVEZDU: Novi kiks Brage!

Fudbaleri Crvene zvezde narednog četvrtka od 18 časova i 45 minuta na stadionu “Rajko Mitić” dočekuju ekipu portugalske Brage u okviru prvog kola grupne faze Lige Evrope.

Portugalska ekipa predstavlja možda i najozbiljnijeg protivnika u Zvezdinoj grupi, a fudbaleri Brage ni u ovom kolu nisu uspeli da ostvare trijumf. Nakon poraza protiv ekipe Sportinga iz Lisabona, koja je aktuelni šampion u portugalskoj ligi, usledio je novi peh. U današnjoj utakmici Braga je osvojila samo bod na gostovanju protiv Fereire. Takođe ovo je drugi meč zaredom u kojem Braga nije zatresla mrežu protivnika, što i te kako ide u prilog beogradskim crveno-belim.

Zvezda će večeras, u prazničnoj atmosferi povodom proslave rođendana Marakane, odigrati utakmicu na svom stadionu protiv ekipe novosadskog Proletera i pokušati da ostvari novi trijumf kao uvertitu pred nadmetanje u Evropi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NOVI VOJVOĐANSKI DERBI: Lazetić obeležava jubilej protiv Vojvodine, izvukli pouke posle duela u NS

Fudbaleri TSC-a ligaški deo Superlige Srbije završili su na trećem mestu. U prvom kolu plej-ofa domaćini su Vojvodini. Novosađani dobili...

POVEZANE OBJAVE